Tilbake til forsiden Kristendom for Kristne
Gratis forum fra Diskusjonsforum.no
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Dan 11,40-45

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Endetiden
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Roger Aak
Site Admin


Registrert: 11.11.2005
Innlegg: 12204
Bosted: Lindesnes

InnleggSkrevet: sø. april 12, 2015 14:57    Emne: Dan 11,40-45 Svar med sitat

Vi har diskutert dette temaet i uttallige innlegg. Nå skjer det en utvikling som kommer litt overraskende på meg. Det pågår kamphandlinger mot Yemen som USA er sterkt involvert i, både militært og etterretningsmessig. Hva har dette med Dan 11 å gjøre? Vers 43 sier:

Dan 11,43 Han skal få makt over de skjulte skattene av gull og sølv og over alle herlighetene i Egypt. Libyere og etiopiere skal følge i hans fotspor.

I grunnteksten står det Kush der oversettelsene sier etiopere. Kush er ikke bare Etiopia, men det GAMLE etiopia (Meroë). Dette landet dekket begge sider av Rødehavet, dvs. både det moderene Etiopia og Yemen.

Kush hadde tre brødre, Mitarim (Egypt), Kaanan og Phut (Libya). Alle er involvert i profetien. Hvorfor er akkurat disse så utsatt i profetien? Det forstår man kanskje bedre når vi vet at far til disse fire var Kam/Ham, sønn til Noah. Kam ble nemlig fordømt av sin far. Det merkelige er at Bibelen sier at også Kams sønn Kaanan ble fordømt. Bibelforskere har til denne dato ikke forstått hvorfor Kaanan ble fordømt for Kams synd. Det kan se ut som om endetidens hendelser i Midtøsten er payback for gamle synder.

Det virker som om neste punkt på agendaen er "tiender fra Østen og Norden". Det er ikke sikkert at det har sammenheng med selve krigshandlingene. Profetien antyder at kongen fra Nord er mer opptatt av økonomi enn av militære erobringer. Det er kanskje her Russland og Kina kommer inn med full tyngde. Mens USA og verden står på randen av økonomisk ragu, gjør Kina og Russland seg uavhengig av dollaren.

https://www.wsws.org/en/articles/2014/12/23/chin-d23.html

http://www.globalresearch.ca/the-real-reason-russia-is-demonized-and-sanctioned-the-american-petrodollar/5402592

Av artiklene i linkene ovenfor ser vi at det handler om dollar. USA er HELT avhengig av at VERDEN handler med dollar. Hvis verden slutter å handle med dollar, betyr det slutten på USA's hegemoni som supermakt. Det er akkurat det som holder på å skje. Mohammar Ghadaffi ble drept fordi han foreslo en annen valuta enn petrodollar som betalingsmiddel. Derfor ser vi at Libya (Phut) står nevnt som fiende av kongen i Nord.
_________________
Mange autostradaer fører til Roma, men bare en smal sti fører til Guds rike
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren AIM-adresse MSN Messenger-adresse
Roger Aak
Site Admin


Registrert: 11.11.2005
Innlegg: 12204
Bosted: Lindesnes

InnleggSkrevet: to. mars 17, 2016 20:04    Emne: Svar med sitat

Etter lang tids venting, ble det endelig bekreftet at Dan 11:43 er oppfylt. Det var ikke for tidlig. Så er oppfyllelsen desto sterkere enn jeg i min villeste fantasi kunne forestille meg.

https://www.facebook.com/antixnwo/photos/a.115198135177077.12001.115186371844920/1138500269513520/?type=3
_________________
Mange autostradaer fører til Roma, men bare en smal sti fører til Guds rike
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren AIM-adresse MSN Messenger-adresse
Roger Aak
Site Admin


Registrert: 11.11.2005
Innlegg: 12204
Bosted: Lindesnes

InnleggSkrevet: on. des. 06, 2017 00:16    Emne: Svar med sitat

Det som nå er i ferd med å skje i Midtøsten er så stort at jeg ikke for mitt bare liv er i stand til å sette stort nok trykk på ordene som beskriver det. Siden 9. september 2001 har jeg vært klar over at USA er kongen i Nord i Dan 11:40-45. Hvert eneste vers har gått nøyaktig i oppfyllelse med utgangspunkt i denne erkjennelsen.

Nå er siste vers (Dan 11:45) i ferd med å oppfylles.

Dan 11:45 Han (kongen i Nord) skal slå opp (palass)-teltene til sitt slott (ambassade) mellom havet/havene og det herlige hellige berget. Likevel skal han komme til sin ende, og det er ingen som hjelper ham.

Trump, som nå er KONGEN i Nord, sier nå at han skal oppfylle sitt løfte under valgkampen om å flytte USA’s ambassade til Tel Aviv (ved det ene havet) til Jerusalem (mellom de to havene og ved det hellige berg).

https://www.theguardian.com/world/2017/dec/05/trump-israel-us-embassy-jerusalem-palestinians-muslim-world

Denne flyttingen vil avstedkomme den verste krigen i jordas historie. HELE den muslimske verden og dens støttespillere vil gå fullstendig bananas. Tyrkias president Erdogan har kommet med de sterkeste advarsler. USA vil ikke kunne gjøre dette uten å sette HELE sin militære prestisje og makt bak dette. Dan 11:44 vil også komme til anvendelse.

https://www.document.no/2017/12/05/erdogan-advarer-trump-om-jerusalem/

Dan 11:44 Men meldinger fra Øst og fra Nord skal gjøre ham redd. Derfor skal han dra ut i stor harme for å utrydde og ødelegge mange fullstendig.

Tilslutt vil jeg minne om at det neste som står for tur til å oppfylles er Dan 12:1.

Dan 12:1 På den tiden skal Mikael stå fram, den store fyrsten som står vakt over ditt folks barn. Det skal bli en trengselstid som det aldri har vært fra noe folkeslag ble til, og helt til den tiden. Men på den tiden skal ditt folk bli utfridd, hver den som blir funnet innskrevet i boken.[/i]
_________________
Mange autostradaer fører til Roma, men bare en smal sti fører til Guds rike
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren AIM-adresse MSN Messenger-adresse
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Endetiden Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 

Gå til:  
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no